© 2010 Odderøyas Venner Org.nr: 993 971 219

 Powered by Makeweb 

Leie av lokaler fra Odderøyas Venner - Et tilbud utenom det vanlige

Har du en spesiell anledning du ønsker å markere så har vi lokalene til deg.

Forsøk oss på Vaktmannsboligen på Søndre Batteri, Østre Brakke eller Lavvoen på Søndre Strandbatteri.

Odderøyas venner har ikke bare kaféen som vi driver hver søndag året rundt.

Flere og flere finner frem til oss enten på Kafeen eller på Østre Brakke i forbindelse med konfirmasjoner, brylluper, fødselsdager eller bare for å komme sammen i et hyggelig lag.   

Vi leier ut både Østre Brakke og Kaféen til slike formål.  Begge steder har en spesiell atmosfære og er godt egnet til selskaper hvor man ønsker en mer uformell tone.

HVEM KONTAKTER DU NÅR DU ØNSKER Å LEIE

Send en email til odderoyasvenner@gmail.com så tar vi kontakt med deg.

Oppgi mobilnummer, email, dato og sted du ønsker å leie.

Henvendelser vedr. leie som blir sendt inn i en helg vil først bli besvart på første virkedag.Østre Brakke har kapasitet på opp til 50 personer, har fullt funksjonelt kjøkken og dekketøy til selskapet.

Her kan du kjøre til døren med det du trenger til festen din.

Vaktmannsboligen på Søndre Batteri har kapasitet til ca 25 til 30 personer men har begrenset kjøkkenkapasitet.  Her må man i hovedsak regne med å benyttet seg av engangs service og bestikk.  På den annen side så har Søndre Batteri en beliggenhet som man ikke finner make til i hele vår by.

Det er ikke mulig å kjøre helt ut til kafeen. Derfor er man avhengig av å transportere det man skal fortære fra maskinstasjonen og ut til kafeen.

Dette har imidlertid ikke vært noen hindring for de mange fornøide gjester vi har hatt der ute.


HVA KOSTER DET Å LEIE HOS OSS: 

Leieprisen er kr 3.500 for Østre Brakke og Kr 3.250 for Vaktmannsboligen, prisen inkluderer vask av lokalene men det er en forutsetning at de som leier rydder efter seg og gjør lokalene klare til rengjøring før vi kommer. 
Lavvoen på Søndre Strandbatteri

Kan leies dersom du ønsker et litt annerledes og litt røffere lokale til en noe annerledes sammenkomst.  Prisen er normalt 1.750 NOK for å leie denne men vi er åpen for å diskutere prisen dersom dere ikke er så mange som ønsker å leie.  Normalt inkluderer prisen også at vi sørger for at dere har ved å fyre med.  I Lavvoen kan du greit ta med deg i hvert fall tredve og kanskje førti gjester.Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Odderøya men vi samtidig også gjøre oppmerksom på at de aktuelle lokaler ligger i skjærgårdsparken på Odderøya så vi ber våre gjester om å ta hensyn til dette. Interiør fra Kafeen

Interiør fra Østre Brakke


Interiør fra Lavvoen